2900 km
Ik was nog nooit in Turkije gewest en was dus razend benieuwd hoe het daar was, toen we vorige week voor een weekje afvlogen naar Icmeler, aan de zuidwestkust van Turkije. Zo’n 2900 km en 3 uur en 45 minuten vliegen hier vandaan. En ik moet zeggen, het was er prachtig. Heerlijk aan zee gelegen en de temperatuur was met 25 tot 30 graden meer dan aangenaam.

Marti Resort
Marti Resort waar we verbleven was voortreffelijk. Natuurlijk had ik al veel online gelezen over de locatie en Icmeler via de vakantiebeoordelingsite Zoover.

Natuur en verkopers
De natuur is er erg mooi en de mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Ja natuurlijk willen de turkse verkopers van alles aan je slijten, maar ze hielden wel van een dolletje en opdringerig werden ze niet.

Prettige prijzen
De prijzen zijn er bijzonder prettig. Een Turkse Lyra is ongeveer 50 eurocent. Een dagtocht per boot met diverse prachtige stops om te zwemmen in zee en een bbq lunch kostte bijvoorbeeld maar 9 euro p.p.!
Een taxibootje van Icmeler naar Marmaris kostte maar 4.50 euro en de dolmus (kleine minibusjes die je overal aan kunt houden) 2 lyra ofwel 1 euro.

Heerlijke relaxen dus!

Naar de fotoset of fotoshow in Flickr.