Deze vakantie was wel een heel bijzondere. We zijn nl. met de hele familie (met mijn vrouw en 2 dochters) op safari geweest. Ik had in het verleden eens gezegd dat als we 25-jaar getrouwd zouden zijn, ik graag een safari zou willen maken. Wel nu, aangezien we in mei dat feest hadden, gingen we nu dus die reis maken.
Het was prachtig, indrukwekkend, overweldigend en hartveroverend. Wat een natuur, wat een prachtig land en wat een bijzonder vriendelijke mensen zijn het in Tanzania.

De reis was meer dan de moeite waard en heeft bij ons een onuitwisbare indruk achter gelaten. We hebben naast prachtige parken, zoals Serengeti, Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro krater ook veel van het dagelijkse leven gezien van de Tanzanianen. We waren op markten en bij een Massai stam.

Al die indrukken verwerken we nu op onze eigen manier. Gelukkig heb ik veel foto’s gemaakt en video, zodat we het allemaal nog eens terug kunnen kijken. En dat hebben we al zeker 10x gedaan 😉

Mijn complete fotocollectie vind je op Flickr en mijn video staat nog te pruttelen in Vimeo. Die zet ik ook nog online in een aparte blogposting. Hieronder heb ik enkele plaatjes neergezet waar je op kunt klikken om de set te zien.

Dar es Salaam serengetiarusha massai stam  ngorongoro crater tarangire zanzibar

Update: een video-impressie van onze prachtige safarireis staat inmiddels ook online.