vaals 20060108 Ik was vanaf vorige week vrijdag tot vandaag voor een weekje weg naar Vaals. Heerlijk genoten met het gezin van een prachtige omgeving. Lekker gewandeld. Koninginnedag in Maastricht meegemaakt en genoten van de prachtige natuur en het mooie weer. Het park Landal Greenpark: Hoog Vaals doet zijn naam eer aan. Prachtig gelegen op een helling bij Vaals in de prachtige natuur en helemaal autovrij. Wat is Nederland daar toch mooi!
Het is moeilijk om in beelden weer te geven wat je ziet. Maar deze fotoset geeft je misschien een heel klein beetje het gevoel dat we daar hadden. Wat me vooral op viel is de kleinschaligheid van het landschap. Ruilverkaveling heeft daar nog niet plaatsgevonden volgens mij. Dus je vindt er nog kleine akkertjes, paden tussen de weilanden die dan niet afgemaakt zijn met prikkeldraad maar met van die heggetjes. Ook staan er overal nog oude bomen in de weilanden en liggen er stukken braak. Dat geeft een heel gevarieerd landschap en een gevoel van vroeger.
En een week zonder notebook en internet is helemaal geen straf   Niet dat ik het werken op mijn weblog zo ervaar, maar het viel me op hoe makkelijk het is om de schakelaar gewoon om te zetten en geen weblog meer ‘aan te raken’ of te lezen. Nadeel was wel dat er wat vervelende spam op mijn blog stond. Excuses daarvoor. Ik had expres de reactie en trackbackfunctie aan laten staan om eens te zien wat er dan gebeurt en natuurlijk om degenen die dat wilden toch de mogelijkheid te geven te reageren. De rommel is nu geloof ik weer van mijn weblog af en ik zit nu nog lekker na te genieten met het bekijken van mijn foto’s.
Ja echt aan te bevelen dat Zuid Limburg!

Technorati tags: