Sommigen van jullie hebben het wellicht al gezien. Maar voor de webfeed readers even een update van een verandering op mijn blog. Onder elke posting heb ik sinds enkele dagen een rijtje social bookmarking mogelijkheden opgenomen. Zo kun je dus een bericht nog makkelijker bewaren of toevoegen aan je verzameling.
Klik op een icoontje om eens een kijkje te gaan nemen bij de diverse tools.

Daarnaast kun je een bericht ’tracken’ ofwel zien of er nog meer naar het bericht is gelinkt.
Er zijn nog veel meer social bookmarking services. Dus als je er een mist die je ook graag hier zou zien, meldt het me dan eve. Dan voeg ik die toe.
En mocht je het zelf ook willen toevoegen op je blog, dan is de posting van 3spots heel handig. Daar staan ze nl. op een rijtje met de voorbeeldcode voor diverse blogtools erbij. Allerlei buttons staan in deze posting. Helaas werkt de link naar de tekst file met de code voor MovableType en TypePad daar niet. Vandaar dat ik mijn tekstfile hier opneem. Gebruik hem dus gerust.
Op de homepage heb ik de regel met die bookmarking mogelijkheden onder de berichten weggehaald. Bookmarken kun je dus nu in het bericht zelf. Klik daarvoor op de permalink of de titel van het bericht.

Link: MovableType/TypePade code voor social bookmark tools

Update: favr en tagmos toegevoegd en de teksfile met de code voor MovableType en TypePad aangepast.