Deze video is een talkshow onder leiding van Jeroen Busscher. Hij gaat in gesprek met drie vertegenwoordigers van de organiserende organisaties, Engbert Breuker van Pentascope, Joset de Goede van de Baak en Hylke Oldenboom van Vitae. Thijs Homan en Mathieu Weggeman plaatsen een en ander in een bedrijfsfilosofisch kader.
Als video-amateur ben ik in deze video regelmatig ‘in gesprek’ met een blauwe paal die in de weg stond. Daardoor wordt het beeld af en toe wat vertroebeld, maar de inhoud zeker niet.
Mooie beelden komen niet van een camera, maar van mooie mensen. En in deze video hoor je er een paar aan het woord. Het geluid is in het begin wat zwak, daar wordt gaandeweg het gesprek aan gewerkt door Jeroen Busscher.
Ondanks de beperkingen van de paal en het geluid in het begin, wil ik toch deze video met jullie delen, omdat ik vind dat de inhoud er toe doet. En bedenk dat ik het met liefde heb opgenomen om de boodschap van Schitterend Organiseren door te kunnen geven. Zie dat als mijn bijdrage aan het geheel.

Enkele onderwerpen die aan bod komen zijnr:
– Wat is de zin van je organisatie?
– Wat doe je met feedback in je organisatie?
– Wat voor soort mensen trekt een organisatie aan?
– Hoe maak je de wereld een beetje beter?
– Ga je failliet als je een Schitterende Organisatie bent?
– Kun je welvaart creeëren als Schitterend Organiseert?
– Wat doen we met de aandeelhouders?
– Wie heeft er recht op de toegevoegde waarde van een organisatie?
– Wil/kun je je aandeelhouderschap delen met je medewerkers?
– Wat is dat ‘betrokkenheid’?
– Wat is dat ‘de Nieuwe Professional’?

Update: De video kun je bekijken door op de Verder lezen optie te klikken onder het lijstje met Relevante berichten. De video start dan automatisch en duurt ongeveer 52 minuten.

Launch in external player