Tja, dat is nogal wat. Ik zie zelf ook nog steeds nieuwe dingen. Maar vooruit, hier alvast een overzichtje van wat ik hier als nieuw zie:

1. Tags. De tags (labels) staan onder elke posting in de footer, in het afzonderlijke bericht van de posting, in de tagcloud en in de zoekopdracht van tags. Jawel, met de tags kun je dus zoeken. Klik op een tag en je krijgt alle postings met die tag. Dus je zoekt dan niet in het bericht zelf, maar de labels aan die berichten.

2. Zoeken. Dat kan op twee manieren. Een staat hierboven al. Dus door te klikken op een tag (label) in de tagcloud of onder een posting. Maar je kunt nu ook zoeken op deze weblog zelf. Dus niet de resultaten bekijken via de Google search, maar via mijn eigen zoekopdracht. Gebruik daarvoor het kader bovenaan rechts. Je zoekt dan dus IN de postings, niet in de labels aan die posting. Ook van die zoekopdracht kun je de webfeed weer gebruiken om in je feedreader te plakken. Zo weet je dus wanneer er iets nieuws komt in de zoekopdracht. Let op, dat het zoeken wel even wat tijd kost. Hij gaat namelijk alle postings langs (meer dan 1850 momenteel). Dus dat kan even duren als je op een veel gebruikt woord zoekt. 

3. Webfeeds. Kijk da’s ook handig. Wil je na een zoekopdracht op tags dat bewaren als webfeed zodat je automatisch bericht krijgt wanneer ik een nieuwe posting heb met die tag, dan kan dat door simpel het de link onder het feedicon te gebruiken. Ook een zoekopdracht via het zoekvenster levert een webfeed op.

4. Titel. De titel heeft nu een link. Dus je kunt de link nu eenvoudig kopiëren onder die titel met rechtermuisknopen dan copy/paste. Het is hetzelfde dus als de permalink.

En en voor de rest, kom je hier de vertrouwde zaken tegen.