Confabb
Le Web 3 staat in Confabb. Dat las ik bij Loic Le Meur, VP van SixApart. Confabb is een plek waar je gratis je conferenties, seminars, cursussen e.d. aan kunt melden, met alle detail bij elkaar. Handig!

Community
Je kunt je registreren (gratis) en aangeven dat je een bepaalde conferentie bezoekt. Daarbij kun je ook je gegevens weer achter laten zoals je weblog en webfeed. En uiteraard kun je reageren op een congres dat in Confabb staat. Zo ontstaat dus een community van mensen die de conferentie in de gaten houden en degenen die het bezoeken

Alles bij elkaar
Bij de conferentiepagina staan ook tabbladen waarin de Technorati en Flickr tag bijgehouden wordt en kunnen de presentaties van de sprekers geuploaded worden. Die sprekers presenteren zich op een aparte pagina en er is een gedetailleerd overzicht van de sessies, waarbij je weer kunt aangeven welke je bezoekt.
Mooi! Nu nog een mogelijkheid om het aan je blog te koppelen, zodat je kunt laten zien waar je naar toe gaat. Maar gelukkig zit er nog van alles in de pen.