Beginnen
Gisteren de vakantie met het gezin afgesloten met een etentje. Och je moet toch een reden hebben om eens lekker uit eten te gaan ­čśë Vandaag beginnen mijn dochters weer op school. De ene is al weg, maar komt zo weer even terug (ja handig als je zo dicht bij school woont) en gaat daarna weer. De andere komt net uit bed en begint straks. Mijn vrouw is vorige week al begonnen en ik heb deze week mijn laatste week.

Rommelweekje
Het zal deze week een rommelweekje worden denk ik. Ik begin officieel per 1 september bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, maar ga er deze week af en toe al eens naar toe. Zo meteen heb ik een afspraak met mijn leidinggevende, Ella Hueting, directrice van Faculteit Techniek waar ik onder val. We gaan dan eens naar mijn mogelijke taakinvulling en werkzaamheden kijken. Ik heb haar alvast een lijstje gestuurd met ideeën.
Morgen is er een introductie voor nieuw personeel, dus dat komt mooi uit. Naast natuurlijk een toespraak van de voorzitter van de raad van het bestuur, gaan we ook het gebouw rond (ja zelfs in Nijmegen) en krijgen we introducties van de faculteit en het service bedrijf.
Woensdag heb ik een afspraak met Marcu Hunne van ikki.nl en donderdag en vrijdag is het HAN festival. Ik denk dat ik daar ook wat ga kijken en foto’s en video’s maken. Natuurlijk een mooie gelegenheid eens rond te neuzen en sfeer te proeven.
Verder nog wat persoonlijke zaakjes afwerken en oud-collega Margriet nog wat helpen met haar weblog.

Kortom: lekker rommelen zo in de laatste week van mijn vakantie uh o nee, zonder werk.