Dat is de titel van een artikel in Trouw van Hester Otter. Ik heb een tijdje terug een telefonisch interview met haar gehad. Dus mijn mening komt regelmatig terug in het stuk.  De ‘papieren-versie’ heb ik nog niet gezien. Maar Sybille van inter-net-viewer.nl geeft er haar mening over. Zo meteen eens even gaan halen en kijken wat daar in staat. Het schijnt toch wel anders te zijn dan de internetversie maak ik op uit de posting van Sybille. Een eerste blik op het artikel geeft mij het gevoel dat het wat rommelig over komt. Maar ik moet het nog eens goed op me in laten werken. De term life-catching die genoemd wordt moet natuurlijk life-caching zijn.
Update 14.00u: ik heb inmiddels de Trouw hier voor me liggen omdat ik het gevoel kreeg dat het stuk anders was op papier dan op internet. Nou dat blijkt nauwelijks het geval te zijn. Ik zal wanneer ik een gescande versie van het artikel heb dat hier ook plaatsen.
Op internet ontbreken de foto’s en het informatiestukje onder aan de pagina. Dat informatiestukje geeft een zeer beperkt overzicht van de weblogs en shocklogs. Dus daarin heeft Sybille groot gelijk als ze opmerkt dat er weinig blogs genoemd worden die de moeite waard zijn. Het is ook jammer dat de weblogs en websites van de geciteerden niet genoemd worden. Dat had wellicht voor de lezers weer meer verduidelijkt. Door de foto’s bij het artikel in de krant krijgt men nu de indruk dat het alleen maar gaat om hobby-achtige weblogs. Niet dat daar iets mis mee is, maar de serieuzere blogs komen er nu wel bekaaid van af.