Ik ben door Media Plaza uitgenodigd om aanwezig te zijn op het congres Games, de G in de marketingmix op 7 juni en er wellicht over te bloggen. Leuke uitnodiging met een interessant programma. Lees maar even mee in het persbericht:

Sony Ericsson doet niet geheimzinnig over Da Vinci Code

Media Plaza organiseert op 7 juni ‘Games, de G in de marketingmix’, een congres over Games en marketing. Een van de sprekers is Martin Lundin van Sony Ericsson die over de online-game ‘The Da Vinci Code Trail’ komt spreken.

Deelnemers aan dit congres krijgen achtergrondinformatie over de ontwikkeling en effectiviteit van deze game. Dit is een sprekend voorbeeld voor marketeers die zich meer willen verdiepen in de wereld van (online) games Het congres, dat zich met name richt op de marketingtoepassingen van games, geeft inzicht in de werelden van de ‘console games’, ‘massive multiplayer online games’, ‘advergames’, ‘viral games’ en De vice president van Massive Incorporated, Eric Clemenceau, zal met voorbeelden laten zien dat in-game advertising goed te gebruiken is als te meten is. Daarnaast worden nationale en internationale cases gepresenteerd waarin de inzet van games een onderdeel van de marketingmix of advertentiecampagne vormen. Het geeft marketeers de kans zich in een dag uitgebreid te oriënteren op de nieuwste mogelijkheden van het inzetten van games in de marketingmix.

Bekijk het programma.