Fijn gesprek
Vanmorgen had ik een fijn gesprek met Rene Vlak, verantwoordelijke voor marketing & sales bij PaceBlade, het dochterbedrijf van Tulip Computers op het gebied van tablet pc’s.

Bloggen en podcasten voor PaceBlade?
Naast een wederzijdse kennismaking hebben we het vooral gehad over de mogelijkheden van het inzetten van bloggen, podcasten e.d. voor PaceBlade. En ik moet zeggen dat we op één lijn zaten. Mooi om met iemand te praten die snapt wat je met bloggen kunt bereiken en hoe je het in zou kunnen zetten. Kort gezegd komt het er op neer dat ik voor PaceBlade mijn ervaring in ga zetten en op deze blog het fenomeen tablet pc’s eens uit ga diepen.

Lijstje van mogelijkheden
Ik ga eerst een lijstje maken met de mogelijkheden die ik aan kan bieden. Daarbij denk aan het videobloggen van demo’s en de inzet van tablet pc’s bij klanten, interviews met medewerkers en directie van PaceBlade als podcasts en het bloggen van relevante onderwerpen met betrekking tot tablet pc’s. Daarnaast is het idee geboren om in maart live verslag te gaan doen van de CeBit beurs.
Rene gaat vanavond eens goed mijn blog uitpluizen en nadenken over hetgeen ik hem allemaal heb verteld. Kijk dat kan leuk worden allemaal. Hier krijg ik energie van.