Select Page

Zo. Het begin is gemaakt.

Vanavond de volgende zaken aangepast:
– CSS stylesheet
– Main Index template
– Archives pagina
– Categorie pagina
– Dag, week, maand pagina’s

Gaat toch wel handig in TypePad moet ik zeggen. Zeker als je de Firefox Web developers extension hebt geinstalleerd. Dan kun je mooi je veranderingen in je CSS sheet eerst eens uitproberen alvorens te bewaren.
Wellicht dat ik het geheel nog aanpas naar 1024 breedte. Maar eerst maar eens even hier aan wennen en nog wat kleine aanpassingen doen. Ik ben allang blij dat ik dit karweitje tot een goed einde heb gebracht.
Ik hoor graag jullie reacties. Wat mis je nu? Wat moet dus weer terug komen naar de homepage? Kleurtjes anders? Lettertype te groot? Ideeën?
Ik hoor ze graag.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. Hans Mestrum

  Ik heb gelijk maar even naar 1024 geupdated om eens te kijken hoe dat over komt.

  Antwoord
 2. Marc

  Ik vind 1024 een prima formaat, maar heb ook geen moeite met 800. Ligt eraan wat je zelf practisch vindt. In ieder geval is je homepage t.o.v. vorige week een stuk rustiger geworden. Ik vind het voor een weblog een prima concept. Kleuren en lettertypen blijft voornamelijk toch een kwestie van eigen smaak. Wat mij betreft is alles overzichtelijk ingedeeld en goed leesbaar. Succes met het verdere afronden. Ikzelf ga van webhoster veranderen. Zo blijven we allemaal bezig!

  Antwoord
 3. Fred Zelders

  Hans,
  Gefeliciteerd, want deze operatie lijkt 100% geslaagd!
  Zie je wel: Minder is Meer

  Antwoord
 4. Henk-Jan Winkeldermaat

  Hans, gefeliciteerd, verandering is lekker, de opmaak vind ik nu veel prettiger, minder druk, helder. Ik krijg meteen zelf weer zin om ook weer te veranderen. Veel succes ermee!
  Wat ik ook wel prettig vind is dat je weer wat meer verhalend bent gaan schrijven… één reactie op het verhaal van je vader heeft me erg aan het denken gezet: dat dat je beste posting was ooit, tussen alle onzin van de marketingblogs die in feite ‘nergens over gaan’ (of iets van die strekking). Persoonlijke beleving heeft ook mijn voorkeur, het blijft je veel meer bij, en daar geniet ik het meest van. Bedankt. HJ.

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  marc, fred, henk jan: bedankt voor jullie complimenten. Ja het voelt goed. Ik ben zelf ook wel blij dat Fred me op het KISS spoor heeft gezet en dat Willem me het laatste duwtje gaf 😉

  Antwoord
 6. Rene

  Hans,
  Ik sluit me aan bij de andere comments, de rust is prettiger en ik vind je posts het leukst zodra je dat persoonlijke tintje eraan geeft. Voor sec de links naar laatste nieuwtjes gebruik ik wel weer andere bronnen, juist jouw visie en (Co) Comments vind ik vaak prettig om te lezen. Succes met verder fijnslijpen…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This