Select Page

Doe je mee voor het goede doel?

Voor de slachtoffers van landmijnen
High Profile heeft een site ontworpen waar je je clickable logo kunt laten plaatsen, als je een geldbedrag wilt doneren aan het Rode Kruis voor de slachtoffers van landmijnen. Ze haken met de website eventbranchesteuntrodekruis.nl in op de 3FM Serious Request actie (in het Glazen Huis op de Neude in Utrecht).

Hoe werkt het en wat krijg je ervoor?
Wat je doet is direct een geldbedrag storten HIER, dan een mailtje sturen naar info@highprofile.nl met daarin (als je wilt) het bedrag (hoeft niet, maar voor de eindstand vinden ze het bij High Profile wel geinig om te weten), en daarbij je logo of foto en naar welke site dat logo op moet linken.

Kijkje nemen?
En als je een kijkje gaat nemen dan zie je al wie er mee hebben gedaan. Mijn logo zal er over een uurtje ook bij staan. Voor de volledigheid: je hoeft natuurlijk helemaal niet werkzaam te zijn in de eventbranche. Je mag dat dus gerust ruim zien 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This