Select Page

Upgraden naar MovableType 4 ??

Zal ik upgraden naar MovableType 4? Dat vraag ik me de laatste weken af. MT4 is een major upgrade met heel veel interessante nieuwe features. Maar ook met compleet andere templates e.d. En aangezien ik toch meer dan 2500 postings hier heb staan en natuurlijk wil dat alle links blijven werken ben ik wat voorzichtig.
Maar misschien zijn er al mensen die hun blog hebben geupgraded. Ik zou graag eens horen hoe dat ging. Ik heb MT4 al wel geinstalleerd en dat werkte goed, maar hoe zal de upgrade verlopen en dan vooral met mijn templates.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Tim

  Ik krijg deze week iets vergelijkbaars met WordPress 2.5. Ben bezorgd om de werking van mijn plugins.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ja kan ik me voorstellen. Is ook de reden waarom ik destijds niet voor wordpress heb gekozen. Movabletype heeft er toch wat minder. Maar daar zit ik nu dus met totaal gewijzigde templates…. Maar op zich zou het moeten werken en kan ik de template van tevoren al zodanig veranderen (of achteraf) dat ze weer datgene doen/laten zien wat ik wil. Maar kost wel weer het nodige uitzoek werk.
  Succes met je upgrade!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This