Select Page

Uitleg wat spamblogs zijn en hoe ze werken

Gisteren heb ik reeds geschreven over spamblogs. Aangezien mijn postings in een spamblog opdoken. Ik had ze die dag al eerder gezien maar wist niet wat het was, Pascal Vanhecke kwam er ook achter en lichtte me in. Hij deed nog meer. Hij ging op zoek naar wat spamblogs nu eigenlijk zijn en hoe het in zijn werk gaat. Ik realiseerde me later, ook naar aanleiding van de posting van Pascal en een discussie met Dick Costello van FeedBurner dat dit natuurlijk hoort bij social software. Het is open. Zeker ook een feed. Het principe van een feed is immers dat anderen je content kunnen komen halen. Aangezien ik zelf onvoldoende technische kennis heb om dit uit te zoeken hoop ik maar dat Pascal (en wellicht) anderen ook uitleggen of op zoek gaan naar hoe het te stoppen. Ik vind het namelijk niet prettig als ik mijn content terug zie op dubieuze weblogs en daardoor dus ook in Google zoekopdrachten te voorschijn kom. Maar ik vertrouw er op dat de community zo sterk is dat er een oplossing voor wordt gevonden. Want dat is natuurlijk wel de kracht van het netwerk. Zie maar eens wat Pascal al allemaal heeft gedaan! Zijn postings zijn van harte aanbevolen.

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This