Select Page

Trends in the Experience and Service Economy. The Experience Profit Cycle

Op het meeting point van het European Center for Experience Economy een mooie posting met de trends in de experience economy. Ik stip hier kort even aan waar het over gaat:

1. Trends: The Experience Economy
2. Trends: Branding
3. Trends: The Destinations
4. Managing Experience – Key challenges
5. The experience profit cycle
6. Road map for transformation

Ik heb het volledige rapport ook even besteld. Dus daar komen we zeker nog op terug denk ik.

Overigens: het meeting point is nu vrij toegankelijk. Dus zonder passwords e.d. Ga er eens kijken. Ontzettend veel informatie, whitepapers etc. over de nieuwste ontwikkelingen in wat zich nu aftekent of af gaat tekenen in deze nieuwe tijd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This