Select Page

The Connection Age

Learning_curves
Don’t do! Be! Reaching customers in the Connection Age (.pdf). Dat is de titel van een interessante publicatie van Brandchannel geschreven door Ray Podder. Als de macht steeds meer bij de klant komt te liggen en steeds meer interactie wil, hoe zit het dan met de marketing? Kunnen we als ‘producent’ nog wel vooruitkijken, plannen, organiseren? Deze publicatie brengt dit in een aantal onconventionele gezichtspunten onder onze aandacht. Enkele uitspraken:
– There are no more consumers.
– Relationships are situational.
– Ideas are the new things.
– Control is an exercise in futility, and loyalty is an illusion.
Retail_opportunities– Innovation is closest at the edges, not from the center.
– Opportunities are real. Efficiencies are meant for machines.
– Living with ambiguity, paradox, and multiple things simultaneously.
– Value is in abundance not scarcity.
– Scarcity is found in both situational and shared human values.
– A brand is no longer the packaging of an idealized expectation, but rather the continuous improvement to be that which is expected.
– Don’t plan and expect an outcome based on reason
– Be many things at once.
Op MarketingFacts schrijft Marco ook over enkele ideeën van Ray Podder.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This