Select Page

POEV-107-20051123

Vodcasting

POE-107-20051123 enhanced version (mp4, ipod compatible, QuickTime+iTunes, 67 mb, 12 min). Klik op vodcast icon om file te downloaden of video te bekijken.

iTunes abonnement en RSS feed

POEV staat voor Podcast on Experience Vodcastversion. Dus o.a. voor de video ipod.

Shownotes:
Gesprek met Judith Littel, sales en marketingmanager van NewLevel.nl over:
– wat is NewLevel.nl
blended training traject SQL Server 2005
– inzet van de weblog NewLevel’s Blog in dit traject: waarom, ervaringen tot nu toe, langere termijn

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Marc

  Hans, downloaden ging goed maar duurde toch wel even. Zal ongetwijfeld met de bandbreedte van de server te maken hebben waar ik de vodcast vandaan trek.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Marc, bedankt voor de terugkoppeling. De videocast staat nu op een typepadserver. Heb jij tips waar ik een dergelijke cast gratis zou kunnen neerzetten met goede performance?

  Antwoord
 3. Pierre

  OK, en wat heb je moeten doen om Judith bij jou thuis voor je PC te krijgen? Pas bij de enhanced versie met video snapte ik waarom ik een klok op de achtergrond hoorde. Petje af voor haar dat ze dit zomaar ‘even’ doet.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @pierre: 🙂 enthousiast maken. Kennelijk is dat gelukt.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This