Select Page

Lekker hè, zo’n weekend

Gewoon lekker niets. Veel online geweest afgelopen week. Met ook nog een verkouden hoofd. Tja, dan is het gewoon lekker om gisteren en vandaag niets te moeten. Maar gewoon dat te doen dat op je pad komt.
Gisteren wel nog langs de opticiën geweest om eens te kijken of het brilletje nog voldoet. Niet dat ik minder zie op mijn beeldscherm maar het ‘gewone’ lezen werd wat wazig. Ja dat bleek ook wel. Ik zou nu eigenlijk twee brilletjes moet hebben. Een voor het beeldschermwerk en een voor het andere werk. Ja mooi niet dus. Gegoochel met brilletjes….Nee nog maar even uit stellen. Daarna nog lekker door het dorp geslenterd met mijn vrouw. Je kent dat wel, lekker expres door ritselende bladeren lopen, want dat maakt zo’n mooi geluid. Ik deed dat vroeger al graag en kan nog steeds de verleiding niet weerstaan om dat te doen. En dan de bladeren omhoog schoppen, ken je dat gevoel?
Nog een nieuw horlogebandje gekocht, alweer versleten. Komt door de hete zomer zei de mevrouw van de winkel. Zo’n zomer vreet bandjes. Wist ik veel.
Wilde mijn kleurencartridge van mijn HP Officejet printer ook nog bij laten vullen, maar dat ging niet meer. De kleuren liepen door elkaar. Dus dat werd een nieuwe. Voor de andere printer van de kinderen zou ik een ‘tweedehansie’ kunnen kopen. De lieve juffrouw belt daar maandag over terug. Ja scheelt toch 50%. En je kunt zo’n ding dan nog 5 tot 7 keer vullen voor 10 euro in plaats van de 30 euro voor een nieuwe.
Daarna nog even online geweest. De weblog van D66 (je komt er via het logo rechtsboven) wat bijgewerkt. Fimpjes aan de zijkant gezet, een presentatie vanuit slideshare aan de andere zijkant, een artikel van Truus uit het Brabants Dagblad online gezet, foto’s van de D66 bloggers toegevoegd aan de D66 fotoset en zo nog wat van die dingetjes. Je kent dat wel. Lekker gerommeld.
‘s Avonds naar een verjaardag van een vriend die ik al ken van de lagere school. Hem een Flickr abonnementje cadeau gedaan. En de andere vrienden waren er natuurlijk ook. Ja leuk! We hebben zo’n clubje mannen die elkaar al vanaf de lagere school kennen. En via het jongenskoor. De meeste hebben daar ook ‘op gezeten’. Leuk om elkaar nog regelmatig te zien. Laatst nog naar Saeftinghe geweest met de hele bubs. Misschien heb je mijn verslagje daarvan gelezen of de foto’s ervan gezien. We waren nu niet meer met ons vijven zoals vroeger, nee nu allemaal met kinderen erbij, waarvan de eersten al weer verkering hebben. Hoezo gaat de tijd snel….
Natuurlijk nog even de politiek doorgesproken onder het genot van een glaasje. We hebben er met z’n allen geen flauw idee van wat de uitslag zal worden en nog minder hoe de nieuwe regering er uit komt te zien.
Vandaag het gebruikelijke zondagochtend bezoekje aan schoonouders. Koffiedrinken, taai-taai (jahoor vanmiddag komt ie aan in Boxtel), borreltje daarna. Gezellig. En daarna niks meer gedaan dan naar het schaatsen gekeken. Prachtige sport vind ik dat. O ja en naar de prachtig verkleurde bomen in de tuin. De beukenbladeren en die van de berkenboom zijn nu op zijn mooist. Ook de heg is prachtig. Totdat het gaat vriezen natuurlijk dan is alles in een keer weg. Behalve van de beuk. Die bladeren blijven meestal de hele winter totdat hij weer uitloopt.
En dan nu nog even online, terwijl ik de biefstuk al ruik die mijn vrouw klaar aan het maken is. Ze roept nu trouwens dat we kunnen eten. Heerlijk, witlof met ham en kaas uit de over, gebakken aardappeltjes en kogelbiefstuk. Smullen maar! Het zijn donkere tijden, maar met sfeer!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Marc

    Leuk om ook eens een keer zo’n post van je te lezen. En gelijk heb je, geniet ervan, er is meer in het leven dan een browser en een blog.
    Nog een prettige zondagavond (hoewel bijna voorbij).

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This