Select Page

How I work: Bill Gates

Bill Gates gebruikt geen papier, 3 monitoren, Sharepoint en whiteboards. Op 1 monitor houdt hij zijn lijst met emails bij, op een andere de emails die hij op dat moment leest of waar hij op reageert en de 3e gebruikt hij om te browsen. De 3 monitoren worden vanaf 1 pc gesynchroniseerd en hij kan zelfs een item van de ene naar de andere monitor slepen. Zo kan hij dus bijvoorbeeld een email lezen en tegelijkertijd de link openen die daar in staat.
Is dat de nieuwe manier van tabbed browsen?
Interessant artikel om eens te lezen en te zien hoe hij zijn werk organiseert en welke tools hij daarvoor gebruikt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. gmlk

  Aha, dus zo moet je dus eigenlijk met Windows werken…
  Kijk dan wordt het duidelijk waarom ik er niet mee overweg kan: Ik kom twee monitoren te kort.

  Antwoord
 2. Willem

  “De 3 monitoren worden vanaf 1 pc gesynchroniseerd” klinkt wel heel erg omslachtig. Het is echter heel simpel: gewoon 3 videokaarten in je vrije slots stoppen en draaien maar. Ik werk al jaren met 2 monitoren, zowel thuis als op m’n werk, en zou niet meer zonder willen. Mijn zwager heeft zelfs 4 monitoren op z’n pc aangesloten. Afhankelijk van het aantal vrije slots dat op je moederboard beschikbaar is kun je geloof ik tot 9 gaan. Inmiddels zijn er echter ook genoeg videokaarten met dubbele aansluiting. Heel mooi in dit verband is ook de prachtige posting van Robert Scoble op zijn weblog van het afgelopen weekend: http://scobleizer.wordpress.com/2006/04/24/how-microsoft-can-shut-down-mini-microsoft/
  Ook hij beveelt iedereen 2 monitoren aan!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This