Select Page

Herman Wijffels praat in IKON uitzending o.a. over natuurlijk leiderschap en duurzaamheid

Herman WijffelsEen mooie uitzending van de IKON, waarin Paul Rosemoller met Herman Wijffels sprak. Opgenomen in Afrika en bij de boerderij waar hij is geboren. Ook hier kwam de visie van Wijffels over leiderschap weer uitgebreid aan bod. Het is verfrissend te horen hoe een dergelijk belangrijk man de veranderingen in de maatschappij aanvoelt. Hij doet ferme uitspraken over wat leiderschap in onze tijd zou kunnen zijn: dienend. Ook gaat hij in op de relatie van de mens en de natuur: het aanpassen van onszelf aan de natuurlijke orde die er is. Duurzaamheid is daarbij volgens hem een ontzettend belangrijk thema. Wat ik ook mooi vindt behalve de thema’s natuurlijk leiderschap en duurzaamheid is zijn persoonlijke ‘reis’. Hoe is hij zover gekomen? Wat zijn zijn drijfveren geweest?
De uitzending is online te bekijken. Een aanrader.

Bekijk de uitzending online:
SB | BB (Windows Media Player)
SB | BB (Realplayer)

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans on Experience

  Uniek event met Herman Wijffels en Erwin Laszlo: Ben jij klaar om te wenden?

  Soms kom je van die pareltjes tegen waar je gewoon even stil van wordt. Dit is er een. Gisteren kreeg ik de vraag van Sebastien (jawel de student in podcast POE-113-20051224) of ik op een event wil bloggen. En wat voor een event! Ik voelde me vereerd m…

  Antwoord
 2. Veranderblog

  We staan op de drempel van een kwantumsprong in de evolutie…

  …en het zal in Nederland beginnen. Dit was de boodschap die vier zeer inspirerende sprekers ons gister voorhielden. Het was mijn eerste kennismaking met Ervin Laszlo (oprichter Club van Budapest, grondlegger van het systeemdenken), Don Beck (die de S…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This