Select Page

Genieten mensen! Yolanda Eijgenstein’s performance

Dit is een bijzondere vrouw. Ik heb haar al een paar keer mogen ontmoeten: Yolanda Eijgenstein. Bijvoorbeeld tijdens het symposium van Servant Leadership. Ze is zo bijzonder omdat ze zo authentiek over onderwerpen durft te praten die te maken hebben met leiderschap, passie, durf, zwakte etc. Zo sprak ze op het symposium van HSMAI (bijna drie kwartier!). Henk Jan maakte er een filmopname van en die wil ik hier neer zetten. Het is werkelijk genieten als je deze vrouw bezig ziet en hoort. Ik word hier heel stil van: zo mooi, zo krachtig, zo eenvoudig en puur! Over dienstbaarheid, leiderschap, veilig voelen en nog zo veel meer…..
Henk Jan heeft het volgende bij zijn video staan:

“Yolanda Eijgenstein (www.whycompany.nl) – door Hans Poortvliet van HSMAI (www.hsmai.nl) kort ingeleid in het begin van het filmpje – spreekt tijdens het Leadershipcongres 2005 van HSMAI (7 oktober 2005) in NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Het dagthema is Innovation! Yolanda weet op haar verrassende, menselijke, humorvolle, boeiende manier (let vooral op het begin… en het einde … en alles wat daar tussenin zit) de zaal aan haar lippen te krijgen en te houden. Over angst, moed, de kracht van kwetsbaarheid en veel meer.”
Filmer:  Henk-Jan Winkeldermaat
 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This