Select Page

Foto’s Safari naar Tanzania en Zanzibar

Deze vakantie was wel een heel bijzondere. We zijn nl. met de hele familie (met mijn vrouw en 2 dochters) op safari geweest. Ik had in het verleden eens gezegd dat als we 25-jaar getrouwd zouden zijn, ik graag een safari zou willen maken. Wel nu, aangezien we in mei dat feest hadden, gingen we nu dus die reis maken.
Het was prachtig, indrukwekkend, overweldigend en hartveroverend. Wat een natuur, wat een prachtig land en wat een bijzonder vriendelijke mensen zijn het in Tanzania.

De reis was meer dan de moeite waard en heeft bij ons een onuitwisbare indruk achter gelaten. We hebben naast prachtige parken, zoals Serengeti, Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro krater ook veel van het dagelijkse leven gezien van de Tanzanianen. We waren op markten en bij een Massai stam.

Al die indrukken verwerken we nu op onze eigen manier. Gelukkig heb ik veel foto’s gemaakt en video, zodat we het allemaal nog eens terug kunnen kijken. En dat hebben we al zeker 10x gedaan 😉

Mijn complete fotocollectie vind je op Flickr en mijn video staat nog te pruttelen in Vimeo. Die zet ik ook nog online in een aparte blogposting. Hieronder heb ik enkele plaatjes neergezet waar je op kunt klikken om de set te zien.

Dar es Salaam serengetiarusha massai stam  ngorongoro crater tarangire zanzibar

Update: een video-impressie van onze prachtige safarireis staat inmiddels ook online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This