Select Page

Donderdag live verslag van Imagineering congres via dit weblog

Donderdag zal ik de lezers van Hans on Experience gedurende de dag regelmatig van updates voorzien van het Imagineering congres van de Imagineering Academy. Ik zal vanaf een hotspot vlak bij de Grote Kerk op diverse momenten postings verzorgen van de presentaties van de sprekers. Ook zal ik op MarketingFacts regelmatig melden als ik een nieuwe postings heb gedaan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Frank Meeuwsen

    Jammer dat ik die dag in Amsterdam zit om verslag te doen van Blognomics.nl, anders hadden we samen op het terras in Breda kunnen zitten. Je zit namelijk dan 2 minuten van mijn huis vandaan 🙂 Veel plezier in de Grote Kerk! Mocht je nog tijd over hebben, loop even de ierse pub O’Mearas binnen aan de Grote Markt, schuin achter de kerk. Heerlijk bier!

    Antwoord
  2. Hans

    Zal ik zeker doen, alhoewel het in de Colonie (heet dat stadscafe zo?) ook niet verkeerd was gisteren. Daar zit die hotspot nl.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This