Select Page

Dinsdag naar Nationaal ICT Event: liveloggen?

Nationaal ict event 2005Dinsdag 17 mei ga ik naar het Nationaal ICT Event in Media Plaza. Het programma ziet er interessant uit. Zeker de presentaties over trends lijken me de moeite waard:

– Keynote Roel Pieper over Technologische Trends
– Keynote Job Mensink van Philips over Consumer Trends
– Technologie Trends – LogicaCMG
– Consumer Trends, Gaming Ashu Matheru, Overloaded
– Cijfers en trends door Arnoud Muizer, EIM en Henny van der Pluijm, Venture Media

Eens kijken of ik daar kan bloggen. Ik heb wi-fi en mag toch aannemen dat er een open verbinding naar het internet is op een dergelijke lokatie. Als dat zo is dan zal ik regelmatig wat posten. Liveloggen dus! Ben benieuwd of dat daar kan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. Henk-Jan

  Bij MediaPlaza is alles op ICT-gebied porima voor elkaar, Hans. Daar hoef je je geen zorgen om te maken. Hennie (vergeet altijd zijn achternaam) heeft altijd het nieuwste spul in huis. Succes daar!

  Antwoord
 2. Hans

  @Henk-Jan: ook hier ben je weer vlug bij 😉 Leuke foto op je weblog trouwens….

  Antwoord
 3. Henk-Jan

  Dank je, jij hebt ook een aantal zeer sterke foto´s van mannen in witte pakken, so I thought dat je het vast niet zo erg zou vinden dat ik er een van jou zou wegsnoepen. Ontvang jij by the way de fz nieuwsbrief? Je kunt je aanmelden op http://www.fz.nl onder in nieuwsbrieven archief (linksboven op de site..) of check de meest recente op deze link (van Veritate inderdaad):
  http://vedm.net/edm/viewer.jsp?m=BTVa&s=6i7Uv
  Ik wens je fijne pinksterdagen.

  Antwoord
 4. Henk-Jan

  Oh ja, nog even de eindredacteur uithangen: het is by the way Karim Rashid (niet Kamir, maar what´s in a name?)

  Antwoord
 5. Hans

  @HJ: done. Namen moeten goed zijn! Fijne dagen.

  Antwoord
 6. Wim van Rooijen

  Hans,
  Leuk dat je hebt aangekondigd dat je langs zou komen. Goed ook om te zien dat anderen inmiddels weten dat de door jou gewenste faciliteiten aanwezig zijn. Jammer dat ik geen blog meer van je hebt gelezen op ‘on experience’.
  Toch geen tijd gehad om langs te komen. Of komt er nog een.
  Misschien een leuk idee voor volgend jaar: een life blog tijdens het event. Is tijdens de SpinAwards ook vertoont en was geweldig goed en leuk.
  CU

  Antwoord
 7. Wim van Rooijen

  Hans,
  Had ze inmiddels zelf ook gevonden. Dank voor je hulp. Leuke sfeerimpressie. Heb je postings gelezen over de verbindingen. Gaat de volgende keer vast beter. Laat er zeker naar kijken.
  Goed event voor jou wellicht ‘Krenten uit de pap’ op 16 juni. Het beste van Marketing3 en SpinAwards.
  Overigens achternaam van Hennie is van Velzen

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This