Select Page

CEO Tulip Computers in The Hobson and Holtz Report van 11 mei

Woensdag 11 mei aanstaande zal Mark Elbertse CEO van Tulip Computers geïnterviewd worden door Neville Hobson en Shel Holtz in hun For Immediately Release: The Hobson and Holtz Report. Neville heeft reeds een aankondiging gemaakt in zijn posting van 2 mei en Shel Holtz natuurlijk ook. De ‘show’ valt te beluisteren (mp3, 33 mb). De aankondiging van het gesprek met Mark Elbertse staat op ongeveer 69 minuten voor de liefhebbers.
Natuurlijk zal het in dat gesprek ook gaan over zijn visie op weblogs. Ik zal ook bij het interview aanwezig zijn en uiteraard hier woensdag verslag van doen. Zodra de posting van Neville klaar zal ik daar naar linken in een nieuwe posting.

Tags: Tulip Computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This