Het moet niet gekker worden. Ik kom hier om in de spullen. Pak net mijn CeBIT tassen uit (jawel een stuk of 4). En daar staat en ligt het dan allemaal. 2 usb sticks van 350 mb en 1 gb, een tablet pc, een nieuwe notebook, terwijl ik dit tik op mijn desktop. Moet een mens dan zoveel ‘dings’ hebben? Ik weet gotdorrie geeneens meer waar ik mijn mail moet gaan lezen. Overal Outlook. En dan mijn Firefox toolbar. Op de een heb ik alles en op de ander nog niks. En dan moet ik de belastingaangifte ook nog online gaan invullen. Godsamme, op welke pc?
En dan al die kabeltjes. Ik word er gek van. Een kabel van mijn videocamera naar mijn firewire op al mijn pc’s (een kabel met een brede connector en een andere met een smalle), van mijn fotocamera naar de usb poort, van mijn usb sticks naar mijn usb ingang. Tjeemienee, flikker zowat over al die kabeltrammelant. Raak er in verstrikt.
En welke tas moet ik nu gebruiken? Mijn tablet zit in een tablet tas, mijn notebook in geen tas en alles kan ongeveer in mijn bloggerstas. Nou ja, als ik mijn videocamera tenminste niet mee neem.
Godsamme, waar laat ik dan de voedingen? En welke voeding hoort waarbij? Voeding voor de camera, voeding voor de tablet pc, voeding voor het notebook, oplader voor de accu van het fototoestel, oplader voor de accu van mijn videocamera, batterijen voor mijn voicerecorder.
En wat moet ik nu met die hsdpa kaart die ik bij mijn notebook kreeg? Is ook zoiets als wireless maar dan anders. Sneller. Of zo. Maar ook duurder. Denk ik. De t-mobile site is niet erg duidelijk daarover. Je zoekt je de pleures om gewoon te weten hoe duur het is. Flexibel, prepaid, abonnement, simlock vrij, umts, gprs, edge. Heb ik ergens een woordenboek voor al die technische termen?
Man man, wat een gedoe. Ondertussen bliebt Windows Vista dat ie iets niet kan in LiveOneCare en andere dingen weer wel in allerlei andere programma’s. Het lijkt wel of dat notebook overgenomen is door anderen bat.  Er gebeurt vanalles daar. Kortom: scherm naar scherm met meldingen, vragen of ik iets vertrouw of juist niet. Incompatible colorschemes, unprotected, protected, trusted, not-trusted, connected, updated definitions, secure networks, recovered displaydrivers, buitengewone lasten, huurwaardenforfait, brrr, bliep, bliep, dsdfij, @($*#&asl
Nee hoor met mij is niks mis, mocht je je dat beginnen af te vragen smile_regular Gewoon even lekker dingetjes tikken hier. In een blogposting. Zomaar. Gewoon. Omdat ik er zin in had om dit te tikken. Doel? Niks. Reden? Geen.
Dus.
Mooi weer. Tijd voor buiten. Geniet.