Select Page

Blog Power: Miel van Opstal in PC World

Mooi voorbeeldje van de ‘power of blogs’. Miel van Opstal van Coolz0r schreef in juni een posting over het feit dat er ongevraagd een Yahoo bar was toegevoegd na het downloaden van een nieuwe flashplayer. Hij had hier niet om gevraagd en was (terecht) boos.
En wat blijkt. PC World heeft dit opgepikt en hem gequoted in een artikel in het decembernummer (Software Surprises)! 
Ik heb net even met hem contact gehad en hij wist me te vertellen dat het ook al op Threadwatch en memeorandum had gestaan. Hij was er zelf een beetje beduusd van. En nu dus op PC World.
Miel maakt er overigens bescheiden melding van in een posting. Het is het tweede gedeelte van die posting 😉
Overigens meldde hij er nog bij dat de auteur niets van hem heeft gepikt, maar dat de quote na een mailwisseling is gebruikt. Toch netjes van Erik Larkin van PC World.
Enne Miel: proficiat joh met deze vermelding. Alleen jammer dat er geen link in het stukje staat zoals je zelf terecht op merkt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. John Knappers

  Hoi Hans,
  Ben bezig met de voorbereidingen van een nieuwe blog.
  http://Www.blogpower.nl
  Enfin, kwam ik al zoekend op trefwoorden, ook hier uit.
  Dat is dus de kracht van het bloggen, meteen ten voeten uit 😉
  Fijne dag, groet, John

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Joh,
  ja mooi he 😉
  Veel succes met je blog.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This