Select Page

SlideShare en Blog in LinkedIn

Handig! Ik heb nu mijn SlideShare presentaties en mijn blog aan mijn LinkedIn profile toegevoegd. Dat laatste heb ik gedaan met Blog Link. Als je je blog al aan je LinkedIn profiel hebt toegevoegd, dan zal Blog Link die automatisch vinden en je postings toevoegen aan LinkedIn. Blog Link staat dus ook in de applicatie directory bij LinkedIn.
Er zijn nog meer applicaties die je in LinkedIn toe kunt voegen. Op de LinkedIn blog legt Reid Hoffman in een video meer uit.

Je kunt de presentaties en blogpostings van je contacten op je homepage in LinkedIn zien. Ook handig!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This