Select Page

Op dreef

Ik vind van mezelf dat ik vandaag aardig op dreef ben. Waarmee? Ik zou niet weten, maar het voelt wel zo. Misschien door al die connects in LinkedIn, misschien door de gesprekken voor een baan, of misschien omdat ik …….zou niet weten.
Mischien moet ik dat eens meer gaan hebben. Dat gevoel. Dat ik op dreef ben. Moet toch ergens een knopje voor zijn of zo….ik zou niet weten. Want hoe zet je dat nou aan? Dat gevoel. Dat je op dreef bent. En….hoe is het uit gegaan en wie heeft dat dan gedaan? Dat ge……ja dat. Het is namelijk wel eens weg. Dan voel je je niet of dreef. Of liever, je denkt er niet over na of je wel op dreef bent. En dan ben je het niet. Of wel. Maar je weet het niet. Nu weet ik het wel. Dat ik op dreef ben. Maar nog steeds niet waarvan of waarom. En wie dat dan aan heeft gezet. Dat gevoel.
Lekker zo op dreef zijn. Noemen ze dat flow? Of geluk? Of…of… ik zou niet weten. Lekker is het wel. Het klinkt als een deuntje in mijn hoofd. Het wil niet weg. Ok, blijf dan maar hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This