Select Page

Op dreef

Ik vind van mezelf dat ik vandaag aardig op dreef ben. Waarmee? Ik zou niet weten, maar het voelt wel zo. Misschien door al die connects in LinkedIn, misschien door de gesprekken voor een baan, of misschien omdat ik …….zou niet weten.
Mischien moet ik dat eens meer gaan hebben. Dat gevoel. Dat ik op dreef ben. Moet toch ergens een knopje voor zijn of zo….ik zou niet weten. Want hoe zet je dat nou aan? Dat gevoel. Dat je op dreef bent. En….hoe is het uit gegaan en wie heeft dat dan gedaan? Dat ge……ja dat. Het is namelijk wel eens weg. Dan voel je je niet of dreef. Of liever, je denkt er niet over na of je wel op dreef bent. En dan ben je het niet. Of wel. Maar je weet het niet. Nu weet ik het wel. Dat ik op dreef ben. Maar nog steeds niet waarvan of waarom. En wie dat dan aan heeft gezet. Dat gevoel.
Lekker zo op dreef zijn. Noemen ze dat flow? Of geluk? Of…of… ik zou niet weten. Lekker is het wel. Het klinkt als een deuntje in mijn hoofd. Het wil niet weg. Ok, blijf dan maar hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This