Select Page

Webfeeds op de edu-content wiki

Meer dan 400 oefeningen en theorie
De edu-content wiki begint al aardig te groeien. Ik schat dat er nu zo’n kleine 400 links voor oefeningen in Franse grammatica in staan en een handvol opdrachten voor Kunst en Cultuur. Wat is er toch veel mooi materiaal al gemaakt als je goed zoekt. De laatste online oefeningen die ik vond waren zelfs met muziek van Franse chansons en een bijbehorende video. De leerlingen dienen de juiste woorden in te vullen die ze horen. In dit geval ging het om de Présent. Veel van die oefeningen zijn zelfcorrigerend en dus prima door leerlingen in eigen tempo te doen.

Webfeeds
Vandaag heb ik een extensie voor webfeeds geïnstalleerd. Nu wordt er dus van elke pagina een RSS en Atom feed gemaakt. Wel handig als je bij wil houden welke oefeningen in leerjaar 1 toegevoegd zijn.
Op een aparte webfeeds pagina houd ik de webfeeds bij, zodat je een overzicht hebt van alle webfeeds en je er niet speciaal een accountje voor aan hoeft te maken om de webfeed te zien.

Inhoudsopgave
Hieronder zie je de inhoudsopgave van de edu-content wiki. Gebruik de content naar believe of vul de wiki aan als je wilt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This