Select Page

Koffers pakken en mijn schema van de komende dagen

Wat neem ik mee?
Zo nu zometeen mijn koffer maar eens inpakken. Nou ja koffertje dan, want zoveel heb je niet nodig voor een paar dagen. Mijn notebook gaat mee, evenals mijn digitale camera en videocamera. Ik kies voor mijn Canon Ixus 500 als fotocamera omdat die lekker klein in de binnenzak past en met de videocamera lijkt me dat handiger als ik morgen in zo’n klein vliegtuigje stap. De videocamera is mijn Sony HDR-HC1E.

Vlieg- en treinreis heen
Ik reis met de trein naar Schiphol (en met de nieuwe dienstreigeling kan ik vanaf den Bosch blijven zitten; handig!) en dan met EasyJet van Amsterdam naar Belfast International/Aldergrove. Vertek 16.15 uur, aankomst 16.50 uur (uur tijdwinst dus).

Hotel
Mijn hotel heb ik ook via EasyJet geboekt en is 50 meter van het vliegveld. Dus dat moet te vinden zijn 😉 Het is het Park Plaza Hotel en ze hebben er wi-fi in de lounge (6 pond) en in het business center (gratis) heb ik begrepen.

Vliegen met Polly Vacher
Polly Vacher landt morgen met het vliegtuigje waar ik in mee mag om 12.00 uur op hetzelfde vliegveld als waar ik uitgestapt ben. Lekker dichtbij dus. Ik moet me een half uur van tevoren melden bij Airport Aviation Center of zoiets en dan bellen met Woodgate Charter Service, die me dan naar het vliegtuigje begeleiden. Ik zal wel via een sluiproute moeten of zo neem ik aan 😉
Als het goed is heeft Polly dan een paceBlade EasyBook waarmee ze middels JeppView navigatiesysteem het volgende vliegveld alvast kan verkennen. En dat zal Belfast City zijn. Het is de bedoeling dat ik het een en ander vastleg op de gevoelige plaat middels foto’s en film. Ben benieuwd hoe dat allemaal zal gaan.
Het vertrek naar Belfast City is gepland om 15.00u en ik land daar om 15.30u. De trip terug naar mijn hotel is dan zo’n 20 minuten per taxi. Daarna heb ik mooi de gelegenheid om de video te editten en met de foto’s misschien zelfs al online te zetten in de avond. Zou mooi zijn.

Vlieg- en treinreis terug

De volgende dag vlieg ik weer terug met EasyJet (man wat is dat goedkoop: 120 euro voor een retour!) om 13.15 uur naar Amsterdam. En nu heb ik natuurlijk nadeel van het uur tijdsverschil. Ik land rond 16.00 uur. Dan weer met de trein naar huis.

Paperless vliegen, online inchecken, boarding pass uitgeprint
Ik heb alles via internet kunnen boeken van vliegreis tot hotel. Allemaal via EasyJet. Er komt ook geen ticket meer aan te pas. je krijgt een code die je moet gebruiken als je wilt inchecken. Maar inchecken hoef ik niet aangezien ik alleen handbagage heb. De boarding pass heb ik uit kunnen printen voor zowel heen-als terugreis en heb ik dus hier al liggen. Ik kan dan gelijk door de beveiliging zonder nog een boarding pass te gaan halen. Da’s toch allemaal wel verrekte handig (als het allemaal werkt tenminste). Voor het hotel heb ik een voucher uitgeprint vanaf de My EasyJet site. Die My EasyJet site bevat al je vluchtgegevens, boarding pass, hotelvoucher etc. Dus die kun je altijd bekijken, wijzigen en uitprinten.
Stoelnummers zijn niet toegewezen in het vliegtuig, dus je kunt gaan zitten waar je wilt en boarding gebeurd per categorie. je kunt nl. betalen als je als eerste het vliegtuit in wil. Ik ben categorie 3 omdat ik me al via het internet heb ingechecked. Na mij komen de mensen die dus op Schiphol inchecken.

Zwaaien naar Willem
En Willem ik zal naar je zwaaien als ik je daar beneden in Belfast bezig zie met je verhaal over telefoneren via Skype.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Bakkel

    Ben benieuwd! Veel plezier!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This