Select Page

Doe je mee voor het goede doel?

Voor de slachtoffers van landmijnen
High Profile heeft een site ontworpen waar je je clickable logo kunt laten plaatsen, als je een geldbedrag wilt doneren aan het Rode Kruis voor de slachtoffers van landmijnen. Ze haken met de website eventbranchesteuntrodekruis.nl in op de 3FM Serious Request actie (in het Glazen Huis op de Neude in Utrecht).

Hoe werkt het en wat krijg je ervoor?
Wat je doet is direct een geldbedrag storten HIER, dan een mailtje sturen naar info@highprofile.nl met daarin (als je wilt) het bedrag (hoeft niet, maar voor de eindstand vinden ze het bij High Profile wel geinig om te weten), en daarbij je logo of foto en naar welke site dat logo op moet linken.

Kijkje nemen?
En als je een kijkje gaat nemen dan zie je al wie er mee hebben gedaan. Mijn logo zal er over een uurtje ook bij staan. Voor de volledigheid: je hoeft natuurlijk helemaal niet werkzaam te zijn in de eventbranche. Je mag dat dus gerust ruim zien 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This