Bloggen voor PaceBlade

Fijn gesprek
Vanmorgen had ik een fijn gesprek met Rene Vlak, verantwoordelijke voor marketing & sales bij PaceBlade, het dochterbedrijf van Tulip Computers op het gebied van tablet pc’s.

Bloggen en podcasten voor PaceBlade?
Naast een wederzijdse kennismaking hebben we het vooral gehad over de mogelijkheden van het inzetten van bloggen, podcasten e.d. voor PaceBlade. En ik moet zeggen dat we op één lijn zaten. Mooi om met iemand te praten die snapt wat je met bloggen kunt bereiken en hoe je het in zou kunnen zetten. Kort gezegd komt het er op neer dat ik voor PaceBlade mijn ervaring in ga zetten en op deze blog het fenomeen tablet pc’s eens uit ga diepen.

Lijstje van mogelijkheden
Ik ga eerst een lijstje maken met de mogelijkheden die ik aan kan bieden. Daarbij denk aan het videobloggen van demo’s en de inzet van tablet pc’s bij klanten, interviews met medewerkers en directie van PaceBlade als podcasts en het bloggen van relevante onderwerpen met betrekking tot tablet pc’s. Daarnaast is het idee geboren om in maart live verslag te gaan doen van de CeBit beurs.
Rene gaat vanavond eens goed mijn blog uitpluizen en nadenken over hetgeen ik hem allemaal heb verteld. Kijk dat kan leuk worden allemaal. Hier krijg ik energie van.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Erik van Roekel

  Naast zelfs livebloggen: Geef een aantal bloggers de mogelijkheid op de CEBIT een product van PaceBlade te lenen en live daarmee te bloggen. Scheelt gesjouw van iedereen met zijn eigen laptop en laat bloggers kennismaken met PaceBlade…

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Erik, kijk dat zijn nou mooie ideeen. Daar hebben we wat aan. Thx! Zijn er nog meer mensen die ideeen hebben? Laat ze maar komen

  Antwoord
 3. Erno Hannink

  Niet echt een nieuw idee. Wel een aanvulling op de vorige. Het lijkt me erg leuk om op de CEBIT een van die bloggers te zijn met zo’n PaceBlade…. 😉

  Antwoord
 4. Enthousiasmeren

  CeBIT, PaceBlade, live bloggen? Yes, you can.

  Gisteren was het weer eens zo’n bijzondere dag:
  Door wat dieper onderzoek in de achtergronden op het web van Edgar Neo mag ik deze bijzondere persoon toevoegen aan mijn online netwerk.
  Emile Koolstra, een oud-collega, kwam met een vraag of ik ko…

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  Evaluatie bloggersactie CeBIT

  Ik had beloofd dat ik nog terug zou komen op de actie met bloggers die we hadden voor de CeBIT. Ik heb vorige week met Rene Vlak (commercieel directeur bij PaceBlade) even geëvalueerd. Daaruit bleek dat we heel tevreden kunnen terugkijken op deze …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This