Last.fm maakt gebruik van the Long Tail

Goed beschouwd is last.fm een Long Tail toepassing. Immers, je kunt naar oude nummers luisteren en dan de album bij Amazon.com bestellen. Ik kwam heel wat jeugdsentiment tegen, zoals de albums van Deep Purple (jawel ik ben een hardrock fan). Zelfs de hoes van het zwarte vinyl van destijds is gebruikt. Kijk maar: Deep Purple in Rock. Je kunt 7 tracks gratis beluisteren. Wil je meer dan kun je het album bij Amazon kopen. Kijk maar. En ze zitten er bij Amazon gelijk ook wat links naar T-shirts e.d. bij. Slim toch! Dat is nou the Long Tail: haal die oude spullen uit de kast, maak mensen lekker door het gratis te laten beluisteren en verkoop het spul nogmaals. Ik ga helemaal gloeien als ik door al dat jeugdsentiment wandel. En ik ben niet de enige. Bij al die muziek hebben ze bij Last.fm natuurlijk fan-pagina’s. Zoals deze fan-pagina van Deep Purple.
The Long Tail in actie! En ondertussen genieten van last.fm muziek.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This