Pentascope: Schitterend Organiseren

Schitterend Organiseren0001 Schitterend Organiseren0002

 "Schitterend organiseren sluit aan bij een onderstroom die al enige jaren in ontwikkeling is. Een onderstroom die gaat over zaken als anders omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen en met elkaar, over andere waarden dan winst en winstmaximalisatie. Over die andere waarden, over die stroom gaat het boek ‘Schitterend Organiseren’."

Krachtig en prachtig! Pentascope zit hier achter. En weet je….het is niet alleen een boek. Er is ook een congres over het thema: Schitterend Organiseren. 5 Oktober kun je daar alles horen over verlangen naar zingeving op het werk, een nieuwe manier van kijken naar mensen, organisaties en de maatschappij. Ik ben uitgenodigd er een kijkje te komen nemen, mensen te ontmoeten en er over te bloggen, podcasten, videobloggen, whatever! Jee, man. Ik ben hartstikke trots dat Engbert Breuker, oprichter van Pentascope me daarvoor gevraagd heeft. Ok, ik schreef natuurlijk al eens over Pentascope als schitterende organisatie en ik heb ook al eens het interview met Engbert als podcast hier online gezet, maar om nu bij dit evenement te mogen zijn. Prachtig! Voor mij weer het zoveelste bewijs dat er veel verandert als je je hart en passie laat spreken. Ik maak dat nu bijna dagelijks mee.
Kom jij ook? Ik hoop daar veel mensen te mogen ontmoeten. En kijk hieronder, een inkijkje in het programma:

Kom, kijk, proef en ervaar Schitterend Organiseren:

 • Krijg inspiratie van sprekers als Maurits Bruel, Thijs Homan en Mathieu Weggeman
 • Denk en praat mee in zusterkabinetten met organisaties als Unilever, Interpolis en RagBag
 • Voel de schittering van schrijvers/dichters Kader Abdollah, Simon Vinkenoog, Bram Grandia en anderen die voorlezen uit – speciaal voor dit congres geschreven – eigen werk
 • Leer interactief in sessies, talkshows, kleinschalige ontmoetingen en een speciaal Lagerhuis
 • Ontmoet bijzondere mensen
 • Draag bij aan een extra hoofdstuk voor de speciale congreseditie van het boek ‘Schitterend Organiseren’

Je kunt de folder van dit bijzondere congres downloaden (pdf). Oh, en als je eens een keertje tijd hebt, moet je echt eens naar dat interview met Engbert Breuker luisteren. Verfrissend, verrassend en heelmakend!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Ben-Anne Wieringa

  De opzet van het congres ziet er goed uit. Het mag dan wel over andere waarden als ‘winst’ gaan maar tegelijkertijd kost deelname 600 euro. Volgens mij gaat het hier toch een beetje over de goede oude Nederlandse handelsgeest.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Ben-Anne, leuk dat je een reactie achter laat. En zinvol is ie. Ja, ik vraag me ook regelmatig af hoe dat moet of liever kan. Andere waarden en geld. Maar volgens mij kan het best in een combinatie. We hoeven volgens mij echt niet allemaal vrijwilligerswerk gaan doen om met andere waarden aan de slag te gaan. Volgens mij zal de importantie van ‘de andere waarden’ wel degelijk toe gaan nemen en die van geld gaan afnemen. Maar hoe het dan wordt weten we volgens mij nog niet.
  Misschien goed om het antwoord op deze vraag eens aan de orde te stellen op dat congres.

  Antwoord
 3. Ben-Anne Wieringa

  Dag Hans, ik heb helemaal niets tegen geld verdienen. En helemaal goed als mensen met nieuwe ‘duurzamere’ waarden ook een goede boterham kunnen verdienen. Maar rond een congresonderwerp als dit vond ik 600 euro een wat hoge ‘instap’. Ik wil ook graag de wereld leren verbeteren maar kan het niet betalen ;-). Het zou geinig zijn als je de vraag aan de orde kon stellen. Hoe dan ook; heel veel plezier daar!

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @ben-anne, ik heb je vraag net gelijk al doorgespeeld aan Pentascope. Eens kijken wat er van komt.

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  HSMAI congres: Reaching & Keeping Customers in the 21st (digital) Century

  Vrijdag ga ik naar het congres van HSMAI: Reaching & Keeping Customers in the 21st (digital) Century. Kijk en wie er ook is, als spreker, is Marco Derksen van MarketingFacts. Hij gaat het hebben over: Blogging & Hospitality: fabel of toekomst? It’s all…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This