Select Page

Categorie pagina aangepast

Om de performance te verbeteren heb ik een aantal zaken aangepakt. Je leest dat hier.
Daar vroeg ik me ook af of ik iets met het Categorie-archief zou moeten doen. Immers de pagina die alle posting van een bepaalde catergorie laat zien, werd bij bepaalde categorieën wel erg lang en daardoor traag. Dat speelt dan natuurlijk ook parten bij het publiceren van een bericht e.d.
Dus daarom de categorie pagina maar eens aangepast. Je ziet nu van een bepaald bericht alleen de samenvatting (de eerste regels). Daarna zie je een MORE optie, waar je op kunt klikken om naar dat bericht te gaan. Ook zie je de permalink van dat bericht en het aantal reacties en trackbacks. Op deze manier blijft die pagina lekker snel.
Geef gerust je mening over wat ik gedaan heb.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This