Select Page

Categorie pagina aangepast

Om de performance te verbeteren heb ik een aantal zaken aangepakt. Je leest dat hier.
Daar vroeg ik me ook af of ik iets met het Categorie-archief zou moeten doen. Immers de pagina die alle posting van een bepaalde catergorie laat zien, werd bij bepaalde categorieën wel erg lang en daardoor traag. Dat speelt dan natuurlijk ook parten bij het publiceren van een bericht e.d.
Dus daarom de categorie pagina maar eens aangepast. Je ziet nu van een bepaald bericht alleen de samenvatting (de eerste regels). Daarna zie je een MORE optie, waar je op kunt klikken om naar dat bericht te gaan. Ook zie je de permalink van dat bericht en het aantal reacties en trackbacks. Op deze manier blijft die pagina lekker snel.
Geef gerust je mening over wat ik gedaan heb.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This