Select Page

Verdrinken in Saeftinghe?

En morgen gaan we naar het Verdronken Land van Saeftinghe. Ik zag dat Duimdog er ook al eens was. En als je dan zo eens rond kijkt in die virtuele speeltuin die internet heet, dan kom je veel tegen over dit ‘wadlopen’ bij een rivier. Bewijst maar weer eens hoeveel mensen eigenlijk produceren in de vorm van blogposting en foto’s. Fantastisch toch. Ik kon me gisteravond zo een goed beeld vormen van wat me te wachten staat daar in die modder. Ik heb gelijk de andere medelopers even op de hoogte gesteld 😉
Hier een lijstje van wat ik zoal vond:

Modderige schoenen
– Kliederen en kledderen een, twee
Touwladders en kano’s meenemen volgens mij
Zij was er ook en dit zijn haar foto’s
Hoe vast kun je zitten in de modder?
– En haar beschrijving lijkt wel een gedicht, zo mooi. Een citaatje:

"…goed kijken waar je stapt is de boodschap… Een helpende hand is meer dan eens welkom : om een goeie sprong over een geul tot een goed einde te brengen, om de laatste meter uit een grotere geul opgehesen te worden… of als steun als je ho-pe-loos vast zit midden in een grote geul, niet meer voor of achteruit kan…
Het is een afschuwelijk gevoel om vast te komen zitten, de modder te voelen zuigen, je reflexen zeggen �voortstappen�, je verstand zegt : �ho, wacht, knie vooruit, hiel proberen opheffen…� En da g��t ni he !!! En dan de aanmoedigingen van wie veilig de overkant haalde, de schatjes… Blijven wrikken… �aha, er komt beweging in !�… �Shit, mijnen bot blijft zitten !!! H�lp !!!!� Hulpvaardige handen, die willen je er desnoods uit-sleuren ! Maar �heeeeeeeeeelp, stop met trekken jongens, want anders ga ik plat op mijn snuit in de modder !�"

– Filmpje:

Nou dat zal wat worden……Zal mij benieuwen, maar ik heb er wel zin in. Videocamera blijft thuis als ik die modder zo zie, maar fotocamera gaat mee.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. DuiMDog

  En, hoe is het je bevallen?

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Hans de Modderman

  Afgelopen zaterdag waren we hier. En de foto zegt genoeg 😉 Er schijnen nog meer van dit soort foto’s, uh nee nog ergere, in omloop te zijn…. Ik had zelf weinig tijd om foto’s te maken. Teveel met mezelf en de omgeving bezig 😉 Enkele foto’s dus ma…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This