My ClaimID: online presence op een rijtje

Ik kreeg een uitnodiging van ClaimID om me te registreren en deel te nemen. Ze schreven:

“ClaimID is a new service that lets you manage your online identity. With claimID, you can claim and present the information that is about you online. In doing so, you get to influence search engines and provide people more relevant information when they search for you. Designed to be user-friendly and intuitive, claimID is about letting you have some say in what search engines say about you.”

Ik heb dat dus gedaan, want zo kan ik mooi bijhouden waar er wat geschreven is over mij, wat ik zelf gepubliceerd heb en is het voor mensen die meer willen weten over wie ik ben en wat ik doe makkelijker om dat te vinden. Want ClaimID is een centrale plek om alles bij elkaar te zetten. Door op onderstaand icon te klikken kom je bij mijn ClaimID pagina uit. Ik heb dat ook even toegevoegd op de Rings and Directories pagina. Daarnaast heb ik een Context: My ClaimID pagina bijgemaakt, die je ook rechts onder de foto in het lijstje vindt.

Meer weten? Of weten hoe het werkt?

Hans Mestrum 
Webfeed

Technorati tags:

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This