Select Page

My ClaimID: online presence op een rijtje

Ik kreeg een uitnodiging van ClaimID om me te registreren en deel te nemen. Ze schreven:

“ClaimID is a new service that lets you manage your online identity. With claimID, you can claim and present the information that is about you online. In doing so, you get to influence search engines and provide people more relevant information when they search for you. Designed to be user-friendly and intuitive, claimID is about letting you have some say in what search engines say about you.”

Ik heb dat dus gedaan, want zo kan ik mooi bijhouden waar er wat geschreven is over mij, wat ik zelf gepubliceerd heb en is het voor mensen die meer willen weten over wie ik ben en wat ik doe makkelijker om dat te vinden. Want ClaimID is een centrale plek om alles bij elkaar te zetten. Door op onderstaand icon te klikken kom je bij mijn ClaimID pagina uit. Ik heb dat ook even toegevoegd op de Rings and Directories pagina. Daarnaast heb ik een Context: My ClaimID pagina bijgemaakt, die je ook rechts onder de foto in het lijstje vindt.

Meer weten? Of weten hoe het werkt?

Hans Mestrum 
Webfeed

Technorati tags:

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This