Select Page

FeedBurner aan TypePad gekoppeld

Er was wat verwarring en daardoor vertraging bij de Nederlandse versie van TypePad om je FeedBurner feed aan je TypePad blog te koppelen. Maar nu kan het toch. Ik heb het net even gedaan. Misschien dat je nu dus een aantal postings nog een keer in je feedreader ziet. Zou kunnen. Gebeurt natuurlijk dan maar 1 keer. Excuses.
Voordeel van deze koppeling is dat nu ook degenen die een andere feed van mijn blog gebruiken automatisch naar de FeedBurner gaan en ook de autodiscovery pakt nu de FeedBurner feed. Ik ben benieuwd hoeveel subscribers er nu bij komen. De livehits namen in ieder geval wel ineens explosief toe.
Overigens vind je de optie onder de tab: Instellingen aanpassen – Feeds van je blog.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Heb ik nu ineens 110 lezers meer?

    Het lijkt er op dat er meer dan 100 mensen waren die een andere dan mijn FeedBurner feed gebruikten. Tenminste als ik het tellertje rechtsonderin mag geloven. Dat stond gisterenop 283 en nu op 393. Kijk dan is de actie van gisteren om TypePad aan FeedB…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This