Select Page

FeedBurner aan TypePad gekoppeld

Er was wat verwarring en daardoor vertraging bij de Nederlandse versie van TypePad om je FeedBurner feed aan je TypePad blog te koppelen. Maar nu kan het toch. Ik heb het net even gedaan. Misschien dat je nu dus een aantal postings nog een keer in je feedreader ziet. Zou kunnen. Gebeurt natuurlijk dan maar 1 keer. Excuses.
Voordeel van deze koppeling is dat nu ook degenen die een andere feed van mijn blog gebruiken automatisch naar de FeedBurner gaan en ook de autodiscovery pakt nu de FeedBurner feed. Ik ben benieuwd hoeveel subscribers er nu bij komen. De livehits namen in ieder geval wel ineens explosief toe.
Overigens vind je de optie onder de tab: Instellingen aanpassen – Feeds van je blog.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Heb ik nu ineens 110 lezers meer?

    Het lijkt er op dat er meer dan 100 mensen waren die een andere dan mijn FeedBurner feed gebruikten. Tenminste als ik het tellertje rechtsonderin mag geloven. Dat stond gisterenop 283 en nu op 393. Kijk dan is de actie van gisteren om TypePad aan FeedB…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This