Select Page

Maarten viert een feestje

Nou ja Maarten geeft niet alleen een feestje, zijn vrouw ook. En zijn kinderen ook. En wel om heleboel redenen. Verjaardagen, pas geboren baby, de lente, zomaar, housewarming etc. Maarten? Wie is Maarten zul je denken. Nou dat is Maarten Schenk van SixApart en TypePad. Hij is mijn steun en toeverlaat voor TypePad vragen. Ik ben dik tevreden over hem, dus aandacht geven aan zijn feestje doe ik graag.
Hij nodigt ‘iedereen’ uit op 3 juni vanaf 12.00u in Houthalen (jawel ut is unne bels). Je moet wel effe wat meebrengen. Je leest dat hier allemaal. En wat denk je. Hij heeft er zelfs een wiki van gemaakt om je in te schrijven, vervoer te regelen, de route te bekijken etc. Ik kan er niet bij zijn, maar het zal er vast wel druk en gezellig zijn Maarten kennende. En wil je bloggers ontmoeten dan moet je er zeker eens naar toe gaan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This