Select Page

Maarten viert een feestje

Nou ja Maarten geeft niet alleen een feestje, zijn vrouw ook. En zijn kinderen ook. En wel om heleboel redenen. Verjaardagen, pas geboren baby, de lente, zomaar, housewarming etc. Maarten? Wie is Maarten zul je denken. Nou dat is Maarten Schenk van SixApart en TypePad. Hij is mijn steun en toeverlaat voor TypePad vragen. Ik ben dik tevreden over hem, dus aandacht geven aan zijn feestje doe ik graag.
Hij nodigt ‘iedereen’ uit op 3 juni vanaf 12.00u in Houthalen (jawel ut is unne bels). Je moet wel effe wat meebrengen. Je leest dat hier allemaal. En wat denk je. Hij heeft er zelfs een wiki van gemaakt om je in te schrijven, vervoer te regelen, de route te bekijken etc. Ik kan er niet bij zijn, maar het zal er vast wel druk en gezellig zijn Maarten kennende. En wil je bloggers ontmoeten dan moet je er zeker eens naar toe gaan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This