Select Page

Een derde weg in de politiek?

Dit vind ik een mooi voorbeeld van iemand die het snapt: Simone Kuiter. Zij heeft zich verkiesbaar gesteld voor het lijsttrekkerschap van D66. En ze blogt. Maar nog belangrijker vind ik haar drijfveren die ze links in de kantlijn op haar blog heeft staan. Ze kiest voor de derde weg, wil de macht terug geven aan de inwoners, legt verbindingen en streeft naar een duurzame en leefbare samenleving.
Kijk dat is iemand die ook invulling geeft aan ‘de wending’ en dat nog wel op politiek niveau in de praktijk wil gaan brengen. Ik vind dit bijzonder. En daarom noem ik haar hier ook.
Weet je, ik denk dat ik me maar eens aanmeld bij die club. Dan kan ik tenminste op haar stemmen. Anders blijft het weer bij mooi-schrijverij. Ja dat ga ik doen! Want als je leest wat D66 wil op Simone’s blog dan sta ik daar zeker achter:

"Omdat D66 in haar beginjaren heeft uitgesproken, in de persoon van Hans van
  Mierlo, dat partijen (inclusief zij zelf), zichzelf op termijn zouden moeten
  laten ontploffen wil werkelijke democratisering tot stand kunnen komen. Dat
  is in lijn met haar eigen en tevens enige standpunt
  over de rol van de overheid en daarbinnen de politiek."

Simone mijn stem krijg je! Tenminste als dat online kan….

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This