Select Page

Een derde weg in de politiek?

Dit vind ik een mooi voorbeeld van iemand die het snapt: Simone Kuiter. Zij heeft zich verkiesbaar gesteld voor het lijsttrekkerschap van D66. En ze blogt. Maar nog belangrijker vind ik haar drijfveren die ze links in de kantlijn op haar blog heeft staan. Ze kiest voor de derde weg, wil de macht terug geven aan de inwoners, legt verbindingen en streeft naar een duurzame en leefbare samenleving.
Kijk dat is iemand die ook invulling geeft aan ‘de wending’ en dat nog wel op politiek niveau in de praktijk wil gaan brengen. Ik vind dit bijzonder. En daarom noem ik haar hier ook.
Weet je, ik denk dat ik me maar eens aanmeld bij die club. Dan kan ik tenminste op haar stemmen. Anders blijft het weer bij mooi-schrijverij. Ja dat ga ik doen! Want als je leest wat D66 wil op Simone’s blog dan sta ik daar zeker achter:

"Omdat D66 in haar beginjaren heeft uitgesproken, in de persoon van Hans van
  Mierlo, dat partijen (inclusief zij zelf), zichzelf op termijn zouden moeten
  laten ontploffen wil werkelijke democratisering tot stand kunnen komen. Dat
  is in lijn met haar eigen en tevens enige standpunt
  over de rol van de overheid en daarbinnen de politiek."

Simone mijn stem krijg je! Tenminste als dat online kan….

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This