Power to the people

Vanmiddag ben ik bij Magnus Consultants, dat de interessante titel draagt: Power to the People. Het seminar zal gaan over de verschuiving van de macht van bedrijf naar klant door het massale gebruik van internet.
Als sprekers komen aan het woord:

– Hans Appel van Sun Microsystems. Hij gaat in op de participatie economie en sociale vooruitgang: Werken en leven in een nieuwe realiteit.
– Frank Janssen van Frankwatching. Hij zal o.a. spreken over weblogs.
– Iwan Hullegie, managing director van Qi. Iwan zal spreken over virale marketing en veel praktijkvoorbeelden laten zien. Ik hoop dat hij ook in gaat op de nieuwe commercial van Heineken.

En op de weblog van Magnus staat het volgende te lezen. Dit maakt dus zeer nieuwsgierig.

“Wisseling van de macht

De omzet van online markten groeit. Datzelfde geldt voor het online verspreiden van kennis, ervaringen en meningen, wat kan uitgroeien tot complete campagnes die bedrijven maken of breken. Ook is er steeds vaker krachtenbundeling van consumenten via internet. Duidelijk merkbaar is de structurele verandering van de relaties tussen mensen en bedrijven: een machtsverschuiving die steeds verder doorzet.

Consumenten gaan informatie volgens hun eigen voorkeuren tot zich nemen. Ze willen invloed kunnen uitoefenen op producten en diensten. Dit vraagt een andere marktbenadering, waarin communicatie mét en participatie dóór klanten centraal staan. Hoe gaat uw bedrijf hiermee om? En wat voor consequenties heeft dit voor uw medewerkers?”

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. frEdSCAPEs

  Power to the people

  Hans gaat naar Amsterdam:
  Vanmiddag ben ik bij Magnus Consultants, …
  Lees verder » : Hans on Experience: Power to the people
  Hans, tot vanmiddag in Amsterdam! 🙂

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Ken je Hans Appel?

  Nee, ken je Hans Appel van Sun Microsystems niet? Nou dat wordt dan tijd! Vanmiddag heb ik hem voor het eerst bezig gezien bij het seminar van Magnus, getiteld Power to the people. Lees ook maar eens wat Fred er van vindt. In één woord: GEWELDIG. Wat e…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This