Geen trackback functionaliteit? Geen nood! Er is een stand-alone pinger.

Ik zat net even op de weblog van Jeroen Steeman en daar had ik weer zo’n mooie ‘stumble-upon’: de Wizbang stand-alone trackback pinger. Een mooie oplossing voor iedereen die geen trackback functionaliteit heeft ingebouwd in zijn blogtool (blogger bijv.). Je vult gewoon het formulier in en de trackback url van de ontvangende partij en je verstuurt de trackback. Klaar! Mooi toch. Ik ga dat ook eens inbouwen denk ik onder mijn posting als je op Trackback klikt. Dan kunnen anderen mijn trackback-url dus gebruiken en leggen ze zo een link met mijn posting waar ze over schrijven.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Hans Mestrum

  De standalone trackback pinger is geinstalleerd. Dit betekent dat iedereen nu dus naar hier een trackback kan aanbrengen. Gebruik de TrackBack URL in het formulier als je op de Wizbang pinger hebt geklikt en vul het formulier dan verder in.

  Antwoord
 2. Marc

  Hé, betekent dit dat het idee van Fred (reageren op je eigen weblog met een trackback naar de andere weblog) nieuw leven kan worden ingeblazen?

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Theoretisch gezien wel ja. Maar nee doe maar niet 😉
  Het is meer bedoeld voor die mensen die geen trackback kunnen aanbrengen zoals volgens mij blogger. Ik geloof dat Willem dat ook niet kan. Die kunnen dus nu bovenstaande optie gebruiken.

  Antwoord
 4. Max

  Het kan aan mij liggen, maar ik probeer jou via dat formulier te TB’en, en dat duurt maar en duurt maar, en er komt gewoon niks aan… Andere weblogs doet-ie wel, dus het zal wel spitsuur zijn bij TypePad ofzo. =]

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  Statistieken januari 2007

  Ja het is weer zover. Weer een maand om en dus weer tijd de balans op te maken. Daarom hieronder weer wat cijfertjes. Tussen haakjes staan de cijfertjes van de vorige maand….

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This