Select Page

Webfeed met alleen de reacties

Zo er is weer een webfeed voor mijn weblog bij gekomen. Namelijk voor degenen die de reacties apart willen lezen. Je krijgt door je te abonneren op de webfeeds comments dus alleen de reacties op de postings. Zo zou je je eigen reactie kunnen terug lezen en die van anderen. Overigens zijn er nog andere webfeeds. Zoals webfeeds per categorie, met de volledige berichten inclusief reacties etc. Die vind je allemaal op de aparte pagina met webfeeds waar alle webfeeds handig bij elkaar staan. Daar kun je ook zien hoeveel lezers er geabonneerd zijn op een bepaalde webfeed. Met het kleine webicoontje aan de rechterkant kom je op die pagina. Het grotere webfeed icon rechts verwijst naar mijn ‘default’ webfeed (dus alleen de postings).
De webfeed met comments heb ik even aangepast zodat de opmaak beter is en je duidelijk kunt zien wie er een reactie heeft geplaatst op een bericht. Overigens moet je feedreader het update ondersteunen van een posting wanneer er een nieuwe reactie is. Feeddemon ondersteunt dat bijvoorbeeld niet. Sharpreader wel heb ik begrepen.

Technorati tags: , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This