Select Page

Nieuws van Conceptronic

Vanaf nu ga ik ook regelmatig informatie opnemen op mijn weblog over producten en/of diensten van de werkmaatschappijen van Tulip Computers. Zo heb ik vandaag een paar interessante nieuwe producten van Conceptronic:

1. Conceptronic introduceert de USB SIM kaartlezer (pdf); een compact en handig apparaat om je telefoonboek data & SMS berichten mee te lezen, kopiëren en te bewerken.
Folder (pdf).
2. De nieuwe USB Chatcam (pdf) is compatible met alle messenger-programma’s en chat applicaties en is voorzien van 4 lichtgevoelige LEDs, welke automatisch aan gaan zodra het te donker wordt.
Folder (pdf) 
3. Vanwege het succes met de huidige producten binnen de Grab’n’GO lijn, introduceert Conceptronic een aantal nieuwe oplossingen met als doelstelling: Storage = Fun (pdf). Met deze uitbreiding wil Conceptronic de consument nog meer keuzevrijheid bieden op gebied van storage & entertainment voor thuisgebruik en onderweg.
Folder (pdf) en speciale Grab ‘n’ GO website (geinig!).

Zich nu zelf. Mooi spul! Ik ga binnenkort eens een Grab ‘n GO usb harddisk aanschaffen voor mijn backup/image.

Technorati tags: , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This