Select Page

Nieuws van Conceptronic

Vanaf nu ga ik ook regelmatig informatie opnemen op mijn weblog over producten en/of diensten van de werkmaatschappijen van Tulip Computers. Zo heb ik vandaag een paar interessante nieuwe producten van Conceptronic:

1. Conceptronic introduceert de USB SIM kaartlezer (pdf); een compact en handig apparaat om je telefoonboek data & SMS berichten mee te lezen, kopiëren en te bewerken.
Folder (pdf).
2. De nieuwe USB Chatcam (pdf) is compatible met alle messenger-programma’s en chat applicaties en is voorzien van 4 lichtgevoelige LEDs, welke automatisch aan gaan zodra het te donker wordt.
Folder (pdf) 
3. Vanwege het succes met de huidige producten binnen de Grab’n’GO lijn, introduceert Conceptronic een aantal nieuwe oplossingen met als doelstelling: Storage = Fun (pdf). Met deze uitbreiding wil Conceptronic de consument nog meer keuzevrijheid bieden op gebied van storage & entertainment voor thuisgebruik en onderweg.
Folder (pdf) en speciale Grab ‘n’ GO website (geinig!).

Zich nu zelf. Mooi spul! Ik ga binnenkort eens een Grab ‘n GO usb harddisk aanschaffen voor mijn backup/image.

Technorati tags: , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This