Select Page

Emailen, taggen en links bekijken vanuit mijn postings in TypePad

Nadat FeedBurner zijn FeedFlare had ingevoerd, waarmee je in een RSS feed de posting kunt taggen en emailen, ben ik eens gaan kijken of dat ook niet op mijn weblog kon. Dus onder de postings. Immers niet iedereen leest mijn weblog via een RSS reader. En de functionaliteit bevalt me wel.
Ik kwam terecht bij Fractals of Change, die deze functionaliteit uitlegt voor TypePad. Gelijk even uitgeprobeerd in een proefblog en daarna hier geimplementeerd. Wat doet het nu:
– taggen met del.icious: zorgt ervoor dat de url van de posting aangeboden wordt aan je del.icio.us account, waarna je tags kunt toevoegen en hem kan bewaren
– Technorati cosmos: daarmee ga je in een klik naar Technorati die dan laat zien of er links zijn naar de betreffende posting
– Email this posting: spreekt op zich voor zichzelf. Als je daar op klikt wordt je emailprogramma opgestart en de url van die posting naar je emailbericht gekopieerd. Zo kun je dus simpel de link naar iemand mailen.
Tot slot heb ik ook even mijn Creative Commons License toegevoegd onder elke posting en de disclaimer.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This